Lån uden sikkerhed

Her kan du finde gode råd og vejledning i forbindelse med optagelse af et lån uden sikkerhed!

Du kan blandt andet læse om hvilke type lån og hvor du kan låne penge henne af uden at du skal stille sikkerhed i huset eller bilen.

Så hvis du er på penge jagt? Er du kommet til det helt rigtige sted, her på siden kan du finde forskellige guides til forbrugslån, find flere forskellige forbrugslåns udbydere her på hjemmesiden.

Så hvis du mangler penge til en ny bil? en ny cykle? et nyt hus? eller bare til luft i økonomien? Så er cashzone.dk stedet for dig.

Gode råd når du vælger et forbrugslån, uden at du skal stille sikkerhed

Se dig godt for i penge junglen, inden du finansierer din nye bil eller julegaverne med et forbrugslån. Det vrimler med forbrugslåns låne tilbud og jo nemmere, det er at låne, jo dyrere er det som regel også når der skal betales tilbage i form af høje renter og betalings gebyr.

Når du sammenligner et forbrugslån med et andet lån, så hold godt øje med ÅOP, der er de årlige omkostninger i procent. ÅOP angiver, hvad du betaler for at låne pengene – ikke bare renter, men også stiftelsesprovenu og gebyrer – Det betaler sig at være opmærksom!.

Ofte kan det betale sig at aflægge banken et besøg inden du forsøger at optage et forbrugslån – eksempel vis på nettet – kan du ikke få et lån uden sikkerhed i banken, så er en kassekredit ofte billigere end forbrugslån formidlet gennem butikkerne og internettet.

Skift bank – Overvejer du at skifte bank? Så læs mere her

Overvejer du at skifte bank? Så prøv BankTorvet.dk – BankTorvet hjælper dig med dit Bank skifte, det er enkelt og nemt! – Find den rette bank, der matcher dine behov og ønsker.

Ved et bank skifte kunne dit ønske eksemplevis være en lavere rente, bedre økonomi, at samle din gæld, en ny bankrådgiver der taler samme sprog som dig.. Der er mange fordele ved et bank skifte – men det er os altid godt at ha’ haft et år langt og godt forhold til sin bankrådgiver!

  • Det er trods alt ham der låner os de penge vi gerne vil låne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>